Zamieszczone przez Nexus6
modification by CASKP Stage II już wkrótce z nową jednostką
Zwiń
X
-
Może ja nie będę się wypowiadał na ten temat ......
Powiem tylko tyle - ręce opadają czasami .....
Z ciekawszych numerów powiem o jednym - kabelek głośnikowy z lewej strony był przewiercony śrubą do mocowania lewego progu .....[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
****** > www.audiocar.pl < ******
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
Modification by CASKP stage I & Stage II z nową jednostk
powiem szczerze że Bariera troche spaprała robote, ale za długo by opowiadac chociażby o kablach sygnałowych położonych odwrotnie.......wytłumiliśmy drzwi dynamatem extreme + Tac Mat, poprwailiśmy panel drzwiowy, zmeiniliśmy kable głosnikowe na Eagle Cable oraz sygnałowe na MC 60 i generalnie popraiwlismy instalke. Jesli chodzi o dżwięk to jest zdecydowanie lepiej, poprawiła się szczegołowość i detaliczność oraz kick bas bo drzwi były zrobione APP.............dzięki dla Pawła za Grande robote oraz Nexusa za udzielenie Octy do odsłuchu
[ Dodano: Pon 27 Sie, 07 17:07 ]
Musze przyznac że CASKP to czarodziej......małe hokus pokus i sprzet gra jak talala a to jeszce nie koniec
Komentarz
-
-
A tam od razu czarodziej
Ciesze sie że ci się podoba i że w końcu jesteś zadowolony ze swoich klocuszków........
[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
Zrobiłem może 2 fotki - bo na resztę brakło by czasu - niestety ........[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
-
no fakt czasu było mało zjedliśmy frytki w biegu i do roboty :lol: zrobimy foty jak przyajde drugi raz
[ Dodano: Pon 10 Wrz, 07 21:24 ]
a przyjade już niedługo na kolejną operacjeponadto zaaplikujemy nową jednostke sterująca ale nie powiem na co
zgadujcie
ps CASKP cicho :!:
[ Dodano: Sob 22 Wrz, 07 23:27 ]
no i McIntosh MX 406 zagrał tak jak jak powinien jestem bardzi zadowolony
Komentarz
-
Komentarz